Daikin, Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü Hoval Isıtma Sistemleri’nin kalitesini iş ortaklarına yerinde anlattı. Dünyaca ünlü kazanları ile ısıtma sektörünün önemli oyuncularından biri olan Hoval’in Lihtenştayn’daki üretim tesislerine bir gezi düzenleyen Daikin, Türkiye’nin önde gelen proje yöneticilerini yeni kazan teknolojileri hakkında bilgilendirdi.
İklimlendirme sektörünün dünya devi Daikin, Türkiye’de soğutma sektöründe yakaladığı başarıyı Hoval kazanları ile merkezi ısıtma sektörüne de taşıyarak, Türkiye’deki ısıtma pazarında güçlü bir oyuncu olmayı hedefliyor. Daikin Türkiye, bu kapsamda enerji tasarrufu ve çevrenin korunmasını temel alarak, Lihtenştayn, İngiltere, İtalya, Avusturya ve Slovakya’daki fabrikalarında ileri teknolojisiyle üretim yapan Hoval ile 10 yıldır işbirliğini sürdürüyor.
Türkiye ısıtma pazarına iddialı giren Daikin Türkiye, merkezi ısıtma pazarında Hoval'in farklı teknolojileri ve sistem çözümleri ile önemli bir boşluğu doldurmayı amaçlıyor. Hoval’in duvar tipi yoğuşmalı kazanları, entegre brülörlü yer tipi yoğuşmalı kazanları, çelik kazanları, endüstriyel büyük kapasiteli sıcak su ve kızgın su kazanları, buhar kazanları, boylerleri, hava apareyleri, güneş enerjisi sistemleri ve ısı pompalarının satışını yapan Daikin Türkiye, önemli bir ihtiyacın karşılanmasına katkıda bulunuyor.
Hoval ürünleriyle ısıtma sektöründe yakaladığı bu başarıyı çözüm ortakları ile paylaşan Daikin Türkiye, düzenlediği toplantı ve geziler ile paydaşlarını bilgilendiriyor. Daikin, bu bilgilendirme çalışmaları kapsamında son olarak Türkiye’nin önde gelen proje ve yatırım firmalarını İsviçre’de ağırladı. Geziye katılan tasarımcılara Daikin Türkiye’den Ercan Uzundurugan ve Sedef Mahyacı eşlik etti. Gezi kapsamında Hoval’in Lihtenştayn'ın başkenti Vaduz’da bulunan fabrikasını ziyaret eden Daikin yöneticileri ve konukları, Hoval Ortadoğu Bölge Müdürü Marcel Lippuner’den bilgi aldı.
Bu ziyaret sırasında Hoval’in dünyaca ünlü farklı kazan teknolojilerinin tanıtıldığı katılımcılar, bu cihazların kompakt dizayn, yüksek su hacmi, uzun ömürlü olma, patentli alufer eşanjör yapısı, yüksek verim, düşük azotoksit (NOx) ve karbonmonoksit (CO) salınımı ve yeşil bina kullanımı gibi pek çok özelliğini, bunun yanı sıra kazan, aparey ve güneş enerjisi sistemleri üretim hatlarını yerinde inceleme fırsatı buldular. Üretimde kullanılan lazer başlıklı otomatik sac hazırlama tezgahlarını da ayrıca inceleyen katılımcılara, ürünler hakkında detaylı teknik bilgiler de verildi.
Bu gezide Zürih ve Vaduz kentlerinin yanı sıra tarihi ve turistik merkezleri de ziyaret eden katılımcılar, Alp Dağları’nın İsviçre’deki en yüksek noktası olan Santis’ten Avusturya’nın en batı beldesi olarak bilinen Feldkirch’e uzanan bir şehir turu ile bölgeyi tanıma fırsatı buldular. {jcomments on}